Vijesti

16.10.2019

Mjesečno izvješće za rujan 2019.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavila je Mjesečno izvješće za rujan 2019. godine. Izvješće sadrži podatke o poslovanju mirovinskih i investicijskih fondova, investicijskih društava, društava za osiguranje, leasing društava, faktoring društava te podatke o tržištu kapitala.

Pročitaj više

16.10.2019

Održana konferencija „Kvaliteta korporativnog upravljanja“

U suorganizaciji Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga u Zagrebu je 15. listopada 2019. održana konferencija „Kvaliteta korporativnog upravljanja“. Događaj je okupio 300-tinjak uglednika iz gospodarske, političke i akademske zajednice, a zajednički zaključak bio je da je kvalitetno korporativno upravljanje postalo obavezna i nužna stavka za svako poslovanje i to ne samo na inozemnoj već i na domaćoj sceni.

Pročitaj više

14.10.2019

Sjednica Upravnog vijeća Hanfe: Odluka o oslobađanju plaćanja dijela naknade za izdavatelje

Upravno vijeće Hanfe na današnjoj je sjednici donijelo Odluku o oslobađanju plaćanja dijela naknade za izdavatelje, točnije, izdavatelji se oslobađaju u cijelosti plaćanja naknade za treće tromjesečje 2019. godine. To je samo jedan od načina na koji Upravno vijeće Hanfe nastoji olakšati poslovanje subjekata nadzora, doprinijeti smanjenju troškova i dati dodatan poticaj tržištu kapitala.

Pročitaj više

09.10.2019

Obavijest o rezultatima trećeg (III) ispitnog roka u 2019. za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja održanog u rujnu/listopadu 2019.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavljuje rezultate trećeg (III) ispitnog roka za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja, održanog 30. rujna te 1. i 2. listopada 2019., kako slijedi:

Pročitaj više