Vijesti

22.08.2019

32. Sjednica Upravnog vijeća Hanfe: Doneseni Pravilnik o nadzornim izvještajima središnje druge ugovorne strane i upute za popunjavanje nadzornih izvještaja za središnje druge ugovorne strane

Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) na danas održanoj 32. ovogodišnjoj sjednici donijelo je Pravilnik o nadzornim izvještajima središnje druge ugovorne strane i upute za popunjavanje nadzornih izvještaja za središnje druge ugovorne strane.

Pročitaj više

22.08.2019

Obavijest o terminu održavanja ispita za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja u rujnu/listopadu 2019.

Treći (III) ispitni rok u 2019. godini za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili reosiguranja, održat će se 30. rujna te 1. i 2. listopada 2019. godine, ovisno o broju prijavljenih kandidata, u RRIF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 29, Zagreb.

Pročitaj više

19.08.2019

Mjesečno izvješće za srpanj 2019.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga objavila je Mjesečno izvješće za srpanj 2019. godine. Izvješće sadrži podatke o poslovanju mirovinskih i investicijskih fondova, investicijskih društava, društava za osiguranje, leasing društava, faktoring društava te podatke o tržištu kapitala.

Pročitaj više