Godišnje izvješće

Svake godine Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) objavljuje godišnje izvješće kojim se daje pregled kretanja na tržištu financijskih usluga te aktivnosti i mjere koje je Hanfa kao regulator tog tržišta u skladu sa svojim nadležnostima poduzimala tijekom godine. Godišnje izvješće uključuje i pregled financijskih izvješća Hanfe.

KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.