10.03.2021.

Poziv na online javnu raspravu „Alternativno vs. bankovno financiranje“

Vijest objavljena: 10. ožujka 2021.

Hanfa i HNB pozivaju zainteresiranu javnost na online javnu raspravu „Alternativno vs. bankovno financiranje“, koju će održati studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Debata će se održati 25. ožujka 2021. s početkom u 11 sati, a pridružiti se mogu svi zainteresirani prethodnom prijavom na e-mail:edukacija@hanfa.hr.

Prijavom na debatu zaprimit ćete mail s poveznicom za priključivanje. Prijavom na događanje pristajete na snimanje debate i objavu snimke na internetskim stranicama Hanfe i HNB-a te se obvezujete da ćete se prilikom održavanja debate pridržavati pravila uljudne online komunikacije.

Studenti će predstaviti alternativno odnosno bankovno financiranje u tri kategorije:

  • obrazovanje
  • poslovni poduhvat
  • životne potrebe.Studente mentoriraju stručnjaci iz Hanfe i HNB-a, koji će ujedno i moderirati debatu. U debatu se možete i aktivno uključiti podizanjem ruke te postavljanjem konstruktivnih pitanja ili komentara putem chat opcije. Ovim putem Hanfa i HNB potiču javnost na sudjelovanje u edukativnim aktivnostima u vezi s financijskom pismenosti te stjecanje novih znanja iz područja financija.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.