E-ispiti

Hanfa unutar svoje nadležnosti provodi ispite za provjeru stručnih znanja potrebnih za obavljanje poslova distribucije osiguranja i/ili distribucije reosiguranja te obrazovni program i ispite za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje, ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom.

Ispiti u organizaciji Hanfe održavaju se online i to kontinuirano te se prijave za polaganje ispita isto tako zaprimaju kontinuirano.

Andreja Šlogar
01/6173 211
distribucija.osiguranja@hanfa.hr

Uredovno vrijeme za telefonske pozive je svakim radnim danom od 13 do 15 sati

Goran Bakula
01/6173-494
ispiti@hanfa.hr

Uredovno vrijeme za telefonske pozive je svakim radnim danom od 14 do 16 sati

Napomena:

Svi zainteresirani za proljetni obrazovni program 2024. mogu se najkasnije do 15.3.2024. javiti na mail adresu: ispiti@hanfa.hr

KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.