Razgovori

Ovdje možete pogledati i poslušati rasprave i razgovore s predstavnicima Hanfe koji su održani na konferencijama u Hanfinoj organizaciji ili objavljeni na drugim internetskim portalima. Također, ovdje ćete moći poslušati i audio razgovore o novostima iz područja regulative nebankarskog financijskog tržišta i zaštite prava korisnika financijskih usluga.

KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.