Predstavke korisnika financijskih usluga

Misija je Hanfe osigurati pogodno okruženje za stabilan financijski sustav, graditi povjerenje među sudionicima financijskog tržišta te ujedno poticati jačanje svijesti o koristima i rizicima koji su povezani s različitim vrstama financijskih proizvoda i usluga. Pri ostvarivanju navedenog Hanfa posebnu pažnju pridaje zaštiti kolektivnih interesa korisnika financijskih usluga kroz svoje nadzorno i regulatorno postupanje. Stoga je obrada i odgovaranje na predstavke korisnika financijskih usluga te njihova analiza jedan od važnih alata praćenja zaštite potrošača, a saznanja koja Hanfa dobije ovim putem mogu biti vrlo korisna za obavljanje aktivnosti iz njezina djelokruga i nadležnosti. Publikacija Predstavke korisnika financijskih usluga donosi informacije i podatke o predstavkama koje je Hanfa tijekom godine zaprimila na postupanje svojih subjekata nadzora, kao i aktivnosti koje je Hanfa poduzela temeljem saznanja pri obradi predstavki. Publikacija se objavljuje jednom godišnje za prethodnu godinu.
Predstavke korisnika financijskih usluga, br. 3

Objavljeno: 23.08.2023. Publikacija: Predstavke korisnika financijskih usluga Datum: srpanj 2023. Godina izdanja: III ISSN: 2787-8007 Preuzmi pdf

Arhiva
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.