22.02.2023.

Nadzorna izjava o primjeni mehanizama upravljanja u trećim zemljama

Objavljeno: 22. veljače 2023.

Na stranicama EIOPA-e objavljena je Nadzorna izjava o primjeni mehanizama upravljanja u trećim zemljama (Supervisory Statement on the use of governance arrangements in third countries).

Cilj navedene Nadzorne izjave je osigurati odgovarajući nadzor i praćenje usklađenosti društava za osiguranje i posrednika u osiguranju sa zahtjevima relevantnog zakonodavstva EU-a u vezi s njihovim mehanizmima upravljanja u trećim zemljama.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.