Vesna Kadić

glavna tajnica Hanfe

Vesna Kadić glavna je tajnica HANFA-e. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Karijeru je nakon diplomiranja, 1997. godine započela u Carinskoj upravi Ministarstva financija. Tijekom godina obnašala je različite funkcije te je 2004. imenovana pomoćnicom ravnatelja Carinske uprave. Kratko je vrijeme 2010. godine obnašala funkciju privremene ravnateljice Carinske uprave, a od 2011. do 2017. imenovana je zamjenicom ravnatelja. Nakon toga, prelazi u Ministarstvo pravosuđa, od kuda dolazi na funkciju glavne tajnice Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, u rujnu 2018. godine. Tijekom svog profesionalnog razvoja završila je Diplomatsku akademiju Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, a kroz svakodnevni rad stekla je bogato iskustvo u upravljanju kompleksnim timovima te, između ostalog, upravljala i koordinirala nizom velikih projekata financiranih iz EU fondova, vodila radnu skupinu za pregovore o pristupanju RH EU za poglavlje Carinska unija te sudjelovala u brojnim stručnim i međuresornim radnim skupinama i izaslanstvima. Povremeni je predavač u sklopu TAIEX i ostalih programa pomoći EU, na Diplomatskoj akademiji te na raznim poslovnim savjetovanjima i seminarima.

KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.