Anamarija Staničić

članica Upravnog vijeća Hanfe

Anamarija Staničić na poziciju članice Upravnog vijeća Hanfe dolazi s funkcije direktorice Sektora za harmonizaciju propisa i međunarodnu suradnju, koju je obnašala od početka 2018. do sada. Nakon diplomiranja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu zaposlila se kao pripravnik u Hanfi, u studenom 2006. Nakon toga, s mjesta stručnog suradnika postupno je napredovala, preko mjesta višeg i glavnog savjetnika, do funkcije direktorice Sektora. Na toj je poziciji do sada bila odgovorna za nacionalnu regulativu i regulativu EU-a te međunarodnu suradnju Hanfe. Između ostalog, Hanfina je predstavnica u više odbora Europskog nadzornog tijela za vrijednosne papire i tržišta kapitala (ESMA) te u radnim skupinama Vijeća EU-a.

KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.