Prijevare

Financijske prijevare situacije su u kojima ostajete bez svog novca ili kapitala ili u kojima dolazi do negativnog utjecaja na vašu financijsku situaciju zbog lažnih, obmanjujućih ili nezakonitih postupaka druge strane.

Vrste prijevara

 

U svijetu postoji veliki broj različitih vrsta investicijskih prijevara, upoznajte se s najčešćim oblicima investicijskih prijevara i saznajte kako ih prepoznati.

 

Pročitaj više

Prepoznajte prijevaru

 

Kako biste izbjegli potencijalne investicijske prijevare, informirajte se o znakovima koji mogu ukazivati na prijevaru.

 

Pročitaj više

Što učiniti u slučaju prijevare

 

Sumnjate li u vjerodostojnost ponude za ulaganje koju ste dobili ili ste bili žrtva investicijske prijevare, saznajte što možete učiniti i kome se obratiti. 

 

Pročitaj više

Prijava prijevare


Molimo unesite ime

Molimo unesite prezime

Molimo unesite ispravnu email adresu

Molimo unesite predmet

Molimo unesite društvo

Molimo unesite adresuMolimo unesite upit

Izjava o ograničenju odgovornosti

Prijava prijevare služi prvenstveno za informiranje i upozorenje ostalih građana na potencijalna prevarantska društva koja neovlašteno pružaju investicijske usluge. Hanfa nije nadležna za ona društva koja nisu registrirana u Republici Hrvatskoj i koja nisu subjekt nadzora Hanfe, stoga nije ovlaštena postupati prema takvim društvima.

KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.