Upozorenje za javnost na aktivnosti društva Baton Services d.o.o.

Hanfa je temeljem svojih nadzornih aktivnosti utvrdila kako osobe zaposlene u društvu Baton Services d.o.o., Ulica grada Vukovara 249, Zagreb, OIB: 92955812807, na području Republike Hrvatske nude usluge inozemnog investicijskog društva FxNet Ltd., Limassol, Cipar.

 

Hanfa upozorava javnost da se u slučaju da ih kontaktiraju osobe koje se predstavljaju kao zaposlenici društva Baton Services d.o.o. (ili se u bilo kakvoj komunikaciji pojavljuje tvrtka Baton Services d.o.o.), a pri čemu se nudi trgovanje financijskim instrumentima putem inozemnih investicijskih društava ili poziva na iskazivanje interesa za trgovanje financijskim instrumentima putem inozemnih investicijskih društava, radi o neovlaštenom pružanju usluga na području Republike Hrvatske od strane društva Baton Services d.o.o. unatoč činjenici što je društvo FxNet Ltd. od dana 23.6.2017. upisano u registar društava iz Europske Unije koja mogu neposredno pružati investicijske usluge na području Republike Hrvatske.

 

U slučaju da Vas takve osobe ipak kontaktiraju vezano uz trgovanje financijskim instrumentima, o istome obavijestite Hanfu na adresu Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga, Miramarska 24b, 10 000 Zagreb, e-poštom na potrosaci@hanfa.hr ili na telefonski broj 01/6173-200.