Poziv na online javnu prezentaciju na temu „Psihološki aspekti u investicijskim odlukama“

Vijest objavljena: 10. ožujka 2021.

Hanfa poziva zainteresiranu javnost na online javnu prezentaciju na temu „Psihološki aspekti u investicijskim odlukama“ koja će se održati 23. ožujka 2021. u 11:00 sati, a prezentaciji se možete priključiti slanjem prijave putem poveznice.

Na obrascu za prijavu nalaze se i tri kratka pitanja povezana s temom o kojoj će se prezentirati. Odgovori na pitanja nisu obavezni te se pojedinačni odgovori neće objavljivati ni prezentirati. Molimo vas da na pitanja odgovorite iskreno kako bi se rezultate moglo analizirati na prezentaciji.

Nakon prijave ćete zaprimiti e-mail s poveznicom za priključivanje raspravi. Prijavom na događanje pristajete na snimanje prezentacije i objavu snimke na internetskim stranicama Hanfe te se obvezujete da ćete se prilikom održavanja prezentacije pridržavati pravila uljudne online komunikacije.

Nakon uspješnih online prezentacija u protekloj godini, Hanfa nastavlja svoje edukativne aktivnosti. Bit će to prilika za naučiti nešto više o bihevioralnim financijama, znanosti koja povezuje neuroznanost, ekonomiju i psihologiju u okviru Svjetskog tjedna novca koji se ove godine obilježava od 22. do 26. ožujka.