10.06.2024.

Otvorene prijave za online Globalni seminar IAIS-a

Globalni seminar Međunarodnog udruženja nadzornih tijela u osiguranju 2024. (International Association of Insurance Supervisors – IAIS) ove će se godine održati online od 9. do 11. srpnja.

Riječ je o jednom od važnijih susreta nadzornih tijela iz područja osiguranja, predstavnika tržišta osiguranja i drugih zainteresiranih dionika.

Bit će to jedinstvena prilika za razmjenu znanja i iskustava stručnjaka za nadzor osiguranja širom svijeta, od europskih država poput Austrije i Švicarske, do SAD-a, Južne Afrike, Japana i drugih.

Tijekom ta tri dana raspravljat će se o nizu zanimljivih tema te će biti održane tri panel-rasprave. Teme panela bit će strateški plan za razdoblje od 2025. do 2029., korištenje umjetne inteligencije u sektoru osiguranja te upravljanje portfeljem osiguravatelja u dinamičnim vremenima. Zadnji dan odnosit će se na diskusiju o djelovanju radnih tijela.

Detaljan program i informacije o tome kako se prijaviti potražite ovdje.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.