; HANFA - Obavijest korisnicima financijskih usluga: raskid ugovora o osiguranju
30.12.2019.

Obavijest korisnicima financijskih usluga: raskid ugovora o osiguranju

Objavljeno: 30. prosinca 2019.

Analizom obraćanja potrošača Hanfi utvrđeno je kako ugovaratelji osiguranja često nisu detaljno upoznati s mogućnostima, uvjetima i posljedicama prijevremenog raskida ugovora o osiguranju te uslijed toga dolazi do nezadovoljstva ugovaratelja osiguranja i prijepora ugovaratelja s osigurateljem.

S namjerom dodatnog informiranja ugovaratelja osiguranja i šire javnosti, Hanfa je izradila edukativni tekst o relevantnim informacijama vezanim uz mogućnosti i uvjete raskida ugovora o osiguranju. Tekst je dostupan ovdje.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.