29.12.2023.

Novo izdanje Hanfina regulatornog biltena

Objavljeno je novo izdanje Hanfina regulatornog biltena za područje tržišta kapitala.

Na jednom mjestu predstavljamo važne izmjene novih europskih i nacionalnih propisa i dokumenata kako bismo na vrijeme najavili nadolazeće promjene relevantne za poslovanje tržišta kapitala.

Uz aktualne strategije i nadzorne prioritete za nadolazeće razdoblje, regulatorni je fokus na području održivog financiranja te digitalnih financija i kibersigurnosti, unaprjeđenju funkcioniranja tržišta kapitala u EU-u te zaštiti ulagatelja.

Vjerujemo da ćemo ovim pregledom i svojim komentarima olakšati snalaženje u čitanju i tumačenju regulative kako tržišnim sudionicima tako i široj zainteresiranoj javnosti.

Novo izdanje regulatornog biltena za područje tržišta kapitala možete pročitati ovdje.

 

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.