06.02.2024.

ESMA provodi veliko europsko istraživanje o ulaganjima putem interneta i aplikacija

Europsko nadzorno tijelo za vrijednosne papire i tržišta kapitala (ESMA) provodi veliko europsko istraživanje o ulaganjima putem interneta. Pozivamo cjelokupnu javnost da odgovori na upitnik te podijeli osobna iskustva o online ulaganjima korištenjem aplikacija, internetskih stranica i društvenih mreža te utjecaju influencera na donesene odluke.

Za više informacija, ova je anketa povezana s radom koji je ESMA nedavno objavila.

Anketa će biti otvorena do 26. ožujka 2024., a za njezino ispunjavanje nije potrebno predznanje ili poznavanje objavljenog rada ESMA-e.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.