24. Znanstveno-stručna konferencija “Financijsko tržište”

Znanstveno-stručna konferencija “Financijsko tržište” i ove će godine tradicionalno održati u Opatiji, 24. put za redom, od 30.9. do 1.10.2021. te okupiti predstavnike financijskog sektora i uspješnih tvrtki, koje su predvodnici na hrvatskome tržištu i imaju snažan potencijal za napredak.

Konferencija već niz godina nastoji razmjenom znanja, mišljenja i iskustva različitih profila sudionika ubrzati gospodarske aktivnosti, poboljšati konkurentnost, potaknuti promišljanja o mogućnostima inovacija te kvalitetnijeg rasta i razvoja za dobrobit društva u cjelini.

Na ovogodišnjoj konferenciji raspravljat će se o ulozi bankarskog sektora u post COVID-19 razdoblju i monetarnoj politici koja će imati značajnu ulogu u procesu gospodarskog oporavka Hrvatske. Izlaganjem pozitivnih ideja i projekata koji osnažuju tržišta kapitala i fondova nastojat će se motivirati gospodarstvenike na ulaganje u inovacije i razvoj jer samo pozitivni trendovi uz veliki trud mogu potaknuti još kvalitetnija gospodarska kretanja.

Organizator konferencije je Hrvatska udruga banaka uz programsko partnerstvo Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga I Hrvatske narodne banke. 

Više detalja o programu, prijavama i smještaju za konferenciju pronađite ovdje.