Obavijest o rezultatima prvog ispitnog roka za provjeru znanja iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava održanog 16. prosinca 2019.

Vijest objavljena: 19.12.2019.

Dana 16. prosinca 2019. u prostorijama RRiF-a, Martićeva 29, Zagreb, održan je prvi ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji su položili prvi ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom:

Kandidati mogu ostvariti uvid u ispit u prostorijama Hanfe, Franje Račkoga 6, Zagreb, radnim danom u razdoblju od 20. do 27. prosinca 2019. u vremenu od 13-15 sati uz prethodni dogovor putem telefonskog broja 01 6173 494 ili e-adrese: uviduispit@hanfa.hr.