15.05.2024.

Obavijest o ishodu natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu voditelj Odjela za analizu izvještaja osiguranja objavljenog 22. ožujka 2024. godine

Na temelju natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu voditelja Odjela za analizu izvještaja osiguranja, Direkcija za analizu osiguranja, Sektor za superviziju osiguranja, leasinga i faktoringa, objavljenog na internetskim stranicama Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga i portalu Moj Posao 22. ožujka 2024., ne zapošljava se niti jedan kandidat.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.