12.02.2024.

Obavijest o ishodu natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu supervizora specijalista u Direkciji za superviziju mirovinskih fondova objavljenog 24. studenoga 2023. godine

Na temelju natječaja za zapošljavanje na radnom mjestu supervizora specijalista u Direkciji za superviziju mirovinskih fondova, Sektor za superviziju fondova i investicijskih društava, objavljenog na internetskim stranicama Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga i portalu Moj Posao 24. studenoga 2023., zapošljava se Marija Marić Cafuta, visoka stručna sprema.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.