02.01.2024.

Poziv na suradnju u provođenju edukativnih aktivnosti

Hanfa već nekoliko godina provodi razne aktivnosti povezane s financijskim opismenjavanjem šire javnosti i ciljanih skupina putem različitih modela suradnje.

S namjerom planiranja aktivnosti, optimalnog raspoređivanja resursa i efikasnog provođenja dijela svojih edukativnih aktivnosti, Hanfa ovim putem upućuje poziv zainteresiranim obrazovnim ustanovama i udrugama koje djeluju pri obrazovnim ustanovama (srednje škole, veleučilišta i učilišta, sveučilišta, fakulteti, studentske udruge itd.) te drugim zainteresiranim dionicima (primjerice udruge za zaštitu potrošača, udruge za pravno savjetovanje, udruge koje se bave financijskom pismenošću i informiranjem potrošača itd.) za dostavu prijedloga uspostave, odnosno nastavka održavanja suradnje.

Suradnja se odnosi na održavanje edukacija o temama iz nadležnosti Hanfe s naglaskom na financijsku pismenost općenito, aktivnosti Hanfe u vezi s funkcioniranjem financijskih tržišta i upoznavanjem s rizicima na tržištima, mogućnost suradnje pri izradi edukativnih materijala i drugo.

Molimo zainteresirane da dostave svoj pisani prijedlog za suradnju u kojem će navesti:

  • cilj koji namjeravaju postići realizacijom suradnje s Hanfom
  • očekivane aktivnosti podnositelja prijedloga i Hanfe tijekom suradnje
  • vremenski okvir očekivane suradnje
  • popis eventualnih drugih dionika tijekom suradnje
  • lokaciju i način ostvarenja suradnje
  • sve druge podatke relevantne za suradnju.

Hanfa će odabir potencijalnih projekata zasnivati na raspoloživim resursima u skladu sa strategijom i planovima u vezi s edukativnim aktivnostima, o čemu će svi dionici biti pravovremeno obaviješteni.

Pisani prijedlog za suradnju  potrebno je dostaviti Hanfi do 28. veljače 2024. (na adresu: Franje Račkoga 6, 10000 Zagreb ili na adresu elektroničke pošte: edukacija@hanfa.hr). Dodatne informacije mogu se dobiti kontaktiranjem preko navedene adrese elektroničke pošte ili na telefon 01/6173-455.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.