04.09.2023.

Online predavanje: Osiguranje od prirodnih nepogoda

Objavljeno: 04. rujna 2023.

Prirodne nepogode i ekstremni klimatski uvjeti sve češće uzrokuju štetu na imovini, prijevoznim sredstvima te poljoprivrednim usjevima. O tome što je važno znati kod osiguranja od prirodnih nepogoda, što utječe na ponudu i potražnju osiguranja od rizika od prirodnih nepogoda, o aktivnostima koje poduzima Europsko nadzorno tijelo za osiguranje i strukovno mirovinsko (EIOPA) kako bi se potaknulo osiguranje od tih rizika na razini cijele EU možete saznati na edukativnom online predavanju koje će biti održano 19. rujna 2023., s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje predavanja je jedan sat.

Prisustvovanje je besplatno uz prethodnu najavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr, nakon čega će na vašu e-mail adresu biti poslana uputa za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.