03.10.2023.

Online predavanje o ulaganjima i rizicima

Novo edukativno predavanje za građane bit će održano 18. listopada 2023.

Redovno edukativno predavanje za javnost bit će održano 18. listopada 2023. na temu ulagana i sklonosti riziku. Ovo edukativno predavanje namijenjeno je ukupnoj, zainteresiranoj javnosti. Prisustvovanje je besplatno, uz prethodnu najavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr, nakon čega će na vašu e-mail adresu biti poslana uputa za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.