05.02.2024.

Online predavanje: glavni rizici za korisnike usluga osiguranja u 2024.

Novo edukativno predavanje za građane održat će se 15. veljače 2024.

Redovno edukativno online predavanje za javnost održat će se 15. veljače 2024. s početkom u 10 sati. Tema predavanja bit će upoznavanje s rizicima koji se mogu očekivati u sektoru osiguranja za sve korisnike i potencijalne korisnike usluga osiguranja.

Predavanje je namijenjeno svima koji su zainteresirani za tu temu, a prisustvovanje je u potpunosti besplatno, uz prethodnu najavu na e-mail: edukacija@hanfa.hr. Nakon prijave zainteresiranima će na e-mail adresu biti poslana uputa za online praćenje predavanja.

PODIJELITE ČLANAK

Ostale vijesti

Sve vijesti
KOLAČIĆI

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Statistički kolačići pripadaju i skupini funkcionalnih kolačića koji nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge kroz praćenje analitike odnosno statistike posjeta. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.