Obavijesti

Obavijest o rezultatima drugog ispitnog roka za provjeru znanja iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava održanog 11. veljače 2020.

Vijest objavljena: 13.2.2020.

Dana 11. veljače 2020. u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Draškovićeva 45, Zagreb, održan je drugi ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji su položili drugi ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom:

Kandidati mogu ostvariti uvid u ispit u prostorijama Hanfe, Franje Račkoga 6, Zagreb, radnim danom u razdoblju od 14. do 21. veljače 2020. u vremenu od 13-15 sati uz prethodni dogovor putem telefonskog broja 01 6173 494 ili e-adrese: uviduispit@hanfa.hr.

21.12.2019.

Obavijest u vezi s održavanjem obrazovnog programa iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava

Hanfa obavještava kako će se jedinstveni obrazovni program za stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove i investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom, organizirati od 7. do 17. siječnja 2020. godine.

Pročitaj više...

19.12.2019.

Obavijest o rezultatima prvog ispitnog roka za provjeru znanja iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava održanog 16. prosinca 2019.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji su položili prvi ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom...

Pročitaj više...

Ostale obavijesti