Obavijesti

Obavijest o rezultatima ispitnog roka za provjeru znanja iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava održanog 5. studenoga 2020.

Vijest objavljena: 6.11.2020.

Dana 5. studenoga 2020. u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb, održan je ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji su položili ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom:

Kandidati mogu ostvariti uvid u ispit u prostorijama Hanfe, Franje Račkoga 6, Zagreb, u roku od osam dana, radnim danom zaključno sa danom 14. studenoga 2020., u vremenu od 13-15 sati uz prethodni dogovor putem telefonskog broja 01 6173 219 ili e-adrese: uviduispit@hanfa.hr.

29.10.2020.

Obavijest o popisu kandidata koji mogu pristupiti ispitnom roku iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava – 5. studenoga 2020.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji mogu pristupiti ispitnom roku za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom, koji će se održati 5. studenoga 2020.

Pročitaj više...

02.10.2020.

Obavijest o popisu kandidata koji mogu pristupiti ispitnom roku iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava – 8. listopada 2020.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji mogu pristupiti ispitnom roku za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom      

Pročitaj više...

09.09.2020.

Obavijest u vezi s održavanjem obrazovnog programa i ispita iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava

Hanfa obavještava kako će se jedinstveni obrazovni program za stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove i investicijsko savjetovanje te za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom, organizirati od 21. rujna do 1. listopada 2020. godine, a prvi ispitni rok 8. listopada 2020. godine.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti