Obavijesti

Obavijest o rezultatima ispitnog roka za provjeru znanja iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava održanog 2. prosinca 2022.

Objavljeno: 2. prosinca 2022.

Dana 2. prosinca 2022. održan je ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove i investicijsko savjetovanje.

Hanfa objavljuje popis kandidata koji su položili ispit za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove i investicijsko savjetovanje:

Kandidati mogu ostvariti uvid u ispit u roku od osam dana, radnim danom zaključno sa 9. prosinca 2022., u vremenu od 13-15 sati uz prethodni dogovor putem e-adrese: ispiti@hanfa.hr.

20.09.2022.

Obavijest o rezultatu ispitnog roka za provjeru znanja iz područja tržišta kapitala, mirovinskih fondova i mirovinskih osiguravajućih društava održanog 20. rujna 2022.

Dana 20. rujna 2022. održan je ispitni rok za provjeru znanja i stjecanje kvalifikacija za pružanje informacija o investicijskim proizvodima i uslugama, brokerske poslove, investicijsko savjetovanje i za stjecanje zvanja ovlaštenog upravitelja mirovinskih fondova i stjecanje kvalifikacija za upravljanje mirovinskim osiguravajućim društvom...

Pročitaj više...

Ostale obavijesti