Tekuće aktivnosti Hanfe

Studenti Veleučilišta u Šibeniku u edukativnom posjetu Hanfi

Vijest objavljena: 29.1.2019.

Nešto manje od 50 studenata Veleučilišta u Šibeniku posjetilo je Hanfu gdje im je održano predavanje o inovacijama u području financijskih usluga zasnovanih na upotrebi suvremenih tehnologija te važnosti kontinuiranog financijskog opismenjavanja. Predavanje je dio kontinuiranih edukativnih aktivnosti Hanfe usmjerenih prema široj javnosti i ciljnim skupinama kao što je studentska populacija.

02.01.2019.

Poziv na suradnju u provođenju edukativnih aktivnosti

S namjerom planiranja aktivnosti, optimalnog raspoređivanja resursa i efikasnog provođenja dijela svojih edukativnih aktivnosti, Hanfa ovim putem upućuje poziv zainteresiranim obrazovnim ustanovama i udrugama koje djeluju pri obrazovnim ustanovama (srednje škole, veleučilišta i učilišta, sveučilišta, fakulteti, studentske udruge itd.) te drugim zainteresiranim dionicima (primjerice udruge za zaštitu potrošača, udruge za pravno savjetovanje, udruge koje se bave financijskom pismenošću i informiranjem potrošača itd.) za dostavu prijedloga uspostave odnosno nastavka održavanja suradnje.

Pročitaj više...

22.10.2018.

Sklopljen je Sporazum o suradnji na unaprjeđenju financijske pismenosti potrošača u Republici Hrvatskoj

Ministarstvo financija, koordinator aktivnosti na području financijske pismenosti potrošača, iniciralo je sklapanje Sporazuma o suradnji na unaprjeđenju financijske pismenosti potrošača u Republici Hrvatskoj. Sporazumu je pristupilo još 15 institucija, odnosno predstavnici javnopravnih tijela, nevladinih organizacija i financijskih institucija. Svi potpisnici kontinuirano poduzimaju aktivnosti s ciljem financijskog opismenjavanja potrošača.

Pročitaj više...

Ostale obavijesti